jembe-workshops

Sinds 1984 geeft Karamo les op jembé aan jongeren en volwassenen, bedrijfsbijeenkomsten, conservatorium, Buitenkunst, privé, enz enz.
Vanaf 1999 geeft Karamo op zeer regelmatige basis workshops op vooral middelbare scholen door heel Nederland voor de stichting Swing. Door zijn meesterschap, zijn geheel eigen manier van spelen en wisselwerking met de leerlingen wordt hij telkens weer terug gevraagd.
De jembé-workshops zijn geschikt voor iedereen, zowel beginners alsook gevorderden, vanaf de leeftijd van 10 jaar.
Dus de hoogste klassen van het  basisonderwijs en elke vorm van vervolgonderwijs. Ook scholen voor speciaal onderwijs hebben enorm veel baat bij deze workshops, omdat het bij deze lessen vooral gaat om het zelf spelen. Iedere leerling krijgt een jembé en leert de basis ritmes en de basis techniek. Het helpt ze om zich te concentreren. 
Karamo zal ook een Afrikaans lied met ze zingen.
De workshops zijn uitermate swingend, het leert de leerlingen de ritmes intens te voelen en uit te dragen.
Na afloop kunnen de leerlingen een korte presentatie geven, waarbij ook het publiek wordt betrokken.
Ook is er de mogelijkheid een cursus van meerdere lessen te volgen, zodat er meer ritmes aangeleerd, uitgediept en geperfectioneerd kunnen worden.
Dit is een unieke kans voor de leerlingen om les te krijgen van een masterdrummer die in West Afrika nog steeds hoog geëerd wordt.